Promop staat op Horecava 2025

"Ontmoet Promop op de Horecava 2025 en ontdek onze specialistische horeca reinigingsdiensten voor een veilige en schone keukenomgeving."

Promop staat van 13 tot en met 16 januari 2025 op de Horecava in de RAI Amsterdam. Dit is een evenement voor horeca professionals. We presenteren onze specialistische horeca reinigingen, maar informeren ook over onze diensten om langdurige relaties op te bouwen. Ben je horeca ondernemer en wil je alles weten over specialistische reiniging van vetkanalen en dieptereiniging keukens? Je kunt Promop vinden in hal 3 met standnummer 3.101.

Waarom staat Promop op de Horecava?

Als specialist in reiniging vinden we het belangrijk om onze klanten te ontmoeten op de werkvloer. Tijdens de Horecava in RAI Amsterdam draait alles om deze branche. Graag willen we hier de basis leggen voor een langdurige, prettige en succesvolle samenwerking.

We staan ook op de beurs om mensen meer inzicht te geven in onze werkwijze en de diensten die we aanbieden op het gebied van horeca reiniging. Wij zijn gespecialiseerd in vetkanaal reiniging en periodieke dieptereiniging van professionele keukens in de horeca.

Wij bedienen daarbij een breed scala aan bedrijven binnen de voedselverwerkende industrie. Zoals restaurants en hotels, bedrijfskantines, grillrooms en andere professionele keukens. Wij staan voor maatwerk diensten, transparante prijzen en heldere afspraken.

Specialistische horeca reinigingsdiensten in de schijnwerpers

Bezoek je de stand van Promop op de Horecava 2025? Dan vertellen we je graag meer over onze specialistische reinigingsdiensten voor de horecabranche. Waaronder vetkanaal reiniging en de verplichte dieptereiniging van professionele en commerciële grootkeukens.

Vetkanaal reiniging

Het regelmatig laten reinigen van het vetkanaal in keukens is belangrijk om een gezonde werkruimte en gastenruimte te kunnen garanderen. Vetkanaal reiniging draagt tevens bij aan de brandveiligheid. Een vervuild vetkanaal is in één op de drie gevallen de oorzaak van brand. Deze specialistische reiniging draagt tevens bij aan de levensduur van apparatuur.

In onze stand op de Horecava 2025 vertellen we je graag meer over vetkanaal reiniging. Indien gewenst kunnen we je direct voorzien van een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Dieptereiniging keukens

Een periodieke dieptereiniging van grootkeukens is niet alleen belangrijk, maar ook wettelijk verplicht. Daarnaast kun je met deze reiniging als horecaondernemer eenvoudiger voldoen aan de HACCP hygiëne normen voor de horeca. Een dieptereiniging van horeca keukens voorkomt de verspreiding van bacteriën en kruisbesmetting. Deze specialistische reiniging draagt bij aan brandpreventie en garandeert een veilige omgeving voor gasten en personeel.

Promop is gespecialiseerd in de complete dieptereiniging van grootkeukens. Dit kunnen wij periodiek eenmaal per jaar uitvoeren. De reiniging omvat de keukenapparatuur, maar ook de gehele keukenruimte en de keukenvloer. Ontmoeten we je bij standnr. 3.101 van Promop?

Ontmoeten we jou ook op Horecava 2025?

Horecava is hét evenement voor horecaondernemers. Wij zijn dan ook trots dat we onze stand aan jouw mogen presenteren. Je kunt ons vinden in hal 3 standnummer 3.101. Het evenement vindt plaats in RAI Amsterdam van 13 tot en met 16 januari 2025. Onze stand is open voor bezoekers van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op de slotdag sluiten wij om 17.00 uur.

Heb je vragen over onze aanwezigheid op de Horecava 2025? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om onze stand te bezoeken? Neem dan contact met ons op. Wij zien ernaar uit om je te mogen ontmoeten en jouw vragen over onze diensten te beantwoorden.